Welkom bij Narin’s Beautysalon.

Gespecialiseerd in o.a. ontharingstechnieken en elektrische epilatie.

Ervaren specialiste

Gediplomeerd

Veilige apparatuur

Narin’s Beautysalon is opgericht door Narine Arutunjan, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en specialiste in het ontharen. Zij heeft diverse cursussen gevolgd en is ze gespecialiseerd in o.a. ontharingstechnieken en elektrische epilatie.Er worden diverse schoonheidsbehandelingen gegeven. Behandelingen wordt geheel uitgevoerd door Narine Arutunjan.

U bent welkom voor een persoonlijk en eerlijk advies.Voorafgaand aan de behandeling vindt een intakegesprek plaats. Hierbij wordt alle nodige informatie verstrekt en uw persoonlijke situatie beoordeeld. Wij blijven steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied door het volgen van opleidingen en cursussen. Daarnaast bezoeken wij regelmatig beurzen en doen mee aan workshops.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze beautysalon.Veel plezier met het bekijken van mijn website.Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0619-634402 of via de contact pagina.

Menu