vanaf € 99,-

Elektrisch Ontharen

Of neem direct contact op via

06 196 344 02

Geschikt voor alle haartypen

Blijvend resultaat

Geen ontstoken haarzakjes of ingegroeide haartjes

Hoe werkt elektrisch ontharen?

Elektrisch ontharen is een methode om ongewenste haren te verwijderen. Tijdens de behandeling wordt de disposable naaldje (uit één stuk en steriel verpakt) langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje het haarzakje en de omgeving vernietigt. De stroom vernietigt de bloedtoevoer aan de haarwortel en daarbij het haarzakje. De behandelde haar valt uit en wordt direct verwijderd met een pincet. Alle haarkleuren, ook blond, grijs en rossig, kunnen door middel van elektrisch ontharen worden verwijderd.

Voor de behandeling

De behandeling wordt uitgevoerd als de haartjes 2mm-4mm lang zijn.
Tussen de behandelingen de haren niet uittrekken, scheren of harsen. Knippen mag wel. De behandeling moet meerdere malen, meestal wekelijks, worden herhaald. Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot 1-2 jaar. De periode tussen twee behandelingen wordt wel steeds groter.

Na de behandeling

Na de behandeling gedurende een half uur is de huid rood en wat gezwollen.
Het is aan te raden om na de behandeling direct de huid te koelen met een coldpack of nat washandje om de huid sneller te laten herstellen.

Tijdens de behandelperiode de huid te smeren met een UVA- en UVB bescherming. De eerste zes weken zonlicht en de zonnebank te vermijden.
De eerste 24 uur vermijd sauna en niet krabben of peuteren. Gebruik kalmerende gel zovaak als nodig is.

Vergoeding Elektrisch Ontharen

Bij een aanvullende zorgverzekering wordt vaak geheel of gedeeltelijk de kosten vergoed van het ontharen in het gezicht. Bekijk hiervoor je polisvoorwaarden zodat je weet of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Tarieven

Behandeling Gebied Prijs
Elektrisch ontharen Eerste 15 min. € 30,-
Elektrisch ontharen 30min. € 45,-
Elektrisch ontharen 45min. € 70,-
Elektrisch ontharen 60min. € 90,-
Menu