vanaf € 99,-

Laser Ontharen

Ontharen doormiddel van een diode-laser is de meest effectieve methode om ongewenste haren efficiënt, veilig en comfortabel te verwijderen. Het biedt de mogelijkheid tot het permanent ontharen binnen 4 tot 7 behandelingen.

Of neem direct contact op via

06 196 344 02

Geschikt voor personen met een gevoelige huid.

Tot wel 90% permanent resultaat.

Geschikt voor donkere huidskleuren/gepigmenteerde huid.

Hoe werkt de Diode-laser?

Doormiddel van een behandelkop wordt de laser gericht op het te behandelen gebied. Vervolgens worden er energieflitsen gericht op de huid. Dit zijn flitsen van maar een fractie van een seconde, die zich richten op het pigment onder aan het haar. Met behulp van 1 puls worden er meerdere haartjes in het gebied bereikt.
Deze hoge pulsen worden omgezet in warmte (chromofoor) door de melanine, met deze ontwikkelde warmte wordt onderhuids het haarzakje van waaruit het haar groeit vernietigd. Dit zorgt ervoor dat niet alleen het haar maar ook de wortel en het haarzakje volledig worden geëlimineerd. Met de nieuwe Diode-laser ICE+ (3 in 1) technologie zijn bijna alle huidtypen van zeer licht tot donker probleemloos behandelbaar.
Per persoon en lichaamsdeel verschilt de gevoeligheid van de behandeling. De behandeling is niet volledig pijnloos, het licht voelt aan als een elastiekje die tegen de huid wordt geschoten. Dit gevoel is noodzakelijk aangezien het aangeeft dat de behandeling effectief in zijn werking gaat. Dit gevoel gaat gepaard met opwarming van de huid. De nieuwe Diode-laser ICE+ heeft een verkoelend systeem, wat er voor zorgt dat de behandeling makkelijker te verdragen is.

Voor- en nazorg

Voordat je een laserbehandeling ondergaat zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. 6 weken voor de behandeling is het van belang dat u niet uw haren doet epileren, harsen of waxen. Scheren, trimmen of knippen mag uiteraard wel tot 2 dagen voor aanvang van iedere behandeling. Dit zorgt ervoor dat het haarzakje intact blijft voor de behandeling met de laser.
Daarnaast is het erg belangrijk dat het behandelde gebied gedurende 4 tot 6 weken voor (en na) iedere behandeling niet aan de zon of zonnebank bloot wordt gesteld. Dit geldt ook voor zelf-bruinende middelen. De reden hiervoor is dat een zongebruinde huid veel energie opneemt waardoor het risico op pigmentvorming toeneemt.

Direct na de behandeling zal het desbetreffende gebied er rood en gezwollen uitzien. Daarnaast kan de huid nog warm of branderig aanvoelen. Echter zijn dit normale reacties en zullen deze meestal binnen 2 tot 48 uur vanzelf verdwijnen. Op de praktijk zal na de behandeling het gebied gekoeld worden om de huid te kalmeren en de hitte eruit te halen. Dit is eventueel thuis te herhalen met een vochtige doek. Ook kan Aloë Vera gel helpen bij een onaangenaam gevoel van de huid na de behandeling.

Laser ontharen vergoeding

Laser ontharen in het gelaat wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als je aanvullend bent verzekerd. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. Onze specialist adviseert jou tijdens een gratis consult graag over de mogelijkheden.

Tarieven

Gezicht/gelaat
Baardstreek € 125,-
Bakkenbaarden € 75,-
Bovenlip € 45,-
Gelaat (totaal)
€ 150,-
Kaaklijn € 95,-
Hals € 85,-
Jukbeenderen € 60,-
Kin
€ 45,-
Kin en bovenenlip € 65,-
Kin, bovenlip en wangen € 90,-
Nek € 80,-
Oren en neushharen € 75,-
Voorhoofd
€ 70,-
Wangen (incl Jukbeenlijn) € 70,-
Wenkbrauwen (tussen/boven)
€ 70,-
Wenkbrauwen tussenstuk
€ 45,-
Onderlichaam
Benen boven € 170,-
Benen geheel € 300,-
Benen geheel incl bikinilijn € 400,-
Benen onder
€ 180,-
Bikinilijn € 90,-
Bikinilijn incl. schaamstreek € 135,-
Tenen € 45,-
Voeten
€ 90,-
Bovenlichaam
Arm (boven) € 85,-
Arm (geheel) € 130,-
Arm (onder) € 85,-
Borst € 70,-
Buik (vanaf) € 130,-
Buiklijn (navel streepje) € 70,-
Handen € 50,-
Navelhof
€ 45,-
Oksels € 80,-
Rug
€ 230,-
Rug en schouders € 300,-
Rug (onder)
€ 125,-
Schouders € 130,-
Vingers
€ 45,-

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. 21% BTW

Pakketprijs 5 behandelingen 10% korting
Pakketprijs 6 behandelingen 15% korting

Menu